Archies girls

12022013_1

Husker dere tegneserien Archie? Jeg elsket den da jeg var liten og klarte aldri å bestemme meg for om jeg ville at han skulle bli sammen med den blonde, pene og litt dumsnille Betty eller den mørkere og mer ville Veronica.

12022013_2Jeg husker også at jeg drømte om å være polerte Betty, mens jeg innerst inne visste at jeg var mer som Veronica (selv om jeg følte at jeg fikk dårlig karma bare av å lese om hennes overfrekke påfunn).12022013_4Jeg ble i hvert fall barnslig ekstatisk da jeg fikk høre at Mac lanserer en hel Archie kolleksjon. Den er på vei ut i butikkene, og jeg kan virkelig ikke vente! 12022013_3 12022013_5Fargeskalaen på produktene ser spennende ut, og siden det er Mac vet man jo allerede at kvaliteten er bra. Men det beste av alt er innpakningen. Jeg liker at de har holdt den så leken og barnslig. Det eneste problemet er at jeg fremdeles ikke vet om jeg skal gå for Betty eller Veronica. Tror det må bli litt av hvert, som før :)

2 thoughts on “Archies girls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>