Benefit

IMG_8368_2

Jeg er fan av det amerikanske beautymerket Benefits kreative og morsomme innpakninger med fine bilder, historier, små sayings, faktainnhold og ´jokes´ (<-begynner å bli dansk nå, tror jeg). Det er til å bli glad av! I tillegg er kvaliteten stort sett udiskutabel, og produktene er av den sjeldne typen som man ender opp med å bruke helt til man må skrape ut siste rest.

Her om dagen var jeg innom Sephora og fikk med meg noe jeg har villet kjøpe lenge, nemlig bestsellermascaraen They´re for real. Jeg kjøpte også noe helt nytt som var kommet til Danmark dagen før, nemlig øyeskyggesettet under, som bla inneholder den sagnomsuste (hi hi, store ord for en øyeskygge)  kremøyenskyggen Birthday Suit.

IMG_8375_2

Sånn ser forpakningen til kit´et ut. Love it! Og innholdet er minst like fint. Fire flotte nøytrale øyenskygger med litt glimmer. De to krukkene til venstre inneholder kremøyenskygger, også gyldne. Disse kan brukes for seg selv, eller med fordel brukes som en base for pudderskyggene. I lokket følger det med instruks for dagsminke og smokey eyes + speil. Win-win :)

IMG_8378_2

Det selges en av denne dingsen hvert tredje sekund på verdensbasis. Så da er det jo ganske opplagt at man må følge saueflokken og bli en del av They´re for real gjengen ;) Jeg prøvde den i går, men da syntes jeg den var for ´vill´ til dagbruk, mtp volum og lengde.

IMG_8382_2

Men da jeg gav den et nytt forsøk i dag levde den virkelig opp til forventingene om en mascara som gir naturlig volum på dagtid og massivt megavolum hvis man bygger den opp. Wow. For pollenallergikere som meg er den også super da den er tear proof. Dvs at den ikke renner ned i øynene mine når allergien kicker inn. Den er virkelig god!

IMG_8391_2

Til sist denne lille pocket pal´en som jeg ikke kunne gå fra. Benetint er et flytende farget vann som gir naturlige rosarøde kinn, og det vant faktisk prisen for årets nisjeprodukt under Danish Beauty Awards denne uken. Det er forresten også pent å bruke på leppene. 1 Benetint + 1 klar lipgloss i miniatyrstørrelse = perfekt for å ha med i vesken hvis du vil freshe opp litt i løpet av dagen og gi inntrykk at at du har vært ute i frisk luft i timesvis.

Så. Det var mye rosablogginformasjon herfra ;) Men det hjertet er fullt av renner munnen over med, vet dere. Øh. God fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>