DIY

 

Jeg kom på at jeg lagde en DIY for et par uker siden som jeg ikke har delt med dere. Til dere som liker armbånd som dette, here it goes:

IMG_0267diy6

Du trenger følgende utstyr: Et kjede lengde ca 50 cm, to knapper med fire hull, en smykkelås, to endestykker, noen ringer og et par tenger.

IMG_0220

Husk at du må bruke tenger uten riller, da rillene setter merker.

diy1

Jeg har kjøpt alt utstyret på  www.smyks.dk. Dette er ganske basic utstyr, så det fås stort sett i alle velassorterte hobbybutikker.

IMG_0224diy2

Start med å legge lenken rundt den fingeren du ønsker, for å få et visst inntrykk av hvilken størrelse ringen skal ha. Dette er ikke så nøye, da størrelsen kan justeres etterpå, også når armbåndet er helt ferdig. Tre lenken gjennom knappehullene som vist over. Først på den ene siden, så den andre. La det være igjen et hull tilsvarende ønsket ringstørrelse. Her er det viktig at lenken er like lang på begge sider.

diy3

Prøv det gjerne på. Deretter trer du på en ny knapp, samme metode som sist. Justér til lengden er riktig. Husk at lenkene skal være like lange på begge sider nå også.

diy4

Fest på endestykker og lås, bruk en tang.  Voilà! Et fiks ferdig armbånd, enkelt, pent og rimelig :)

diy5

Ps. Her har jeg flyttet den øverste knappen lenger opp enn på det første bildet. Du kan enkelt justere dette selv, alt etter hva du synes ser best ut. Lykke til :)

2 thoughts on “DIY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>