Do It Yourself gelpolish

41 Liker du å ha velstelste negler med lekre farger, men synes det er irriterende at neglelakken skaller av etter kun et par dager? Jeg er selv stor fan av freshe og fargerike negler, men jeg er utålmodig og saboterer ofte lakken før den har rukket å tørke. Og selv om jeg klarer å la den tørke ferdig kan du være sikker på at den går i oppløsning etter noen få dager.20 Jeg har lenge hatt lyst til å lære å legge geleneglelakk selv, og derfor var gleden stor da jeg fant denne nyheten på det lokale parfymeriet: et gjør det selv kit, som inneholder alt du trenger for å legge en perfekt gelelakk. 21 22 Jeg hadde ikke store forventninger, men da det var rimeligere enn å få lagt gelelakk én gang hos negledesigner tenkte jeg det var forsøket verdt. Og det er jeg glad for at jeg gjorde. For WOW. Det funker som bare det! Og det er virkelig enkelt. 35 Tørk av neglene med rens, legg base, to lag med neglelakk og slutt av med top coat og rens. Tørk 30 sekunder i UV lampen mellom hvert lag, og voila, flotte negler som skal holde i 2-3 uker. Det blir spennende å se!32Her er resultatet. Det kommer ikke så godt frem på bildet, men vi snakker høy glans, perfekt overflate og lekker farge. Mer kan man ikke be om. Og med disse vise og viktige ord ønsker jeg dere en god fredag kveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>