Jambo

IMG_3477IMG_3189 IMG_3197 IMG_3231 IMG_3234 IMG_3239 IMG_3243 IMG_3259 IMG_3272 IMG_3274 IMG_3284 IMG_3405 IMG_3406 IMG_3407 IMG_3447 IMG_3449 IMG_3451

Jeg er en drømmer, og nå er jeg i gang igjen :) Hvis det er en ting jeg skulle ønske jeg kunne gjøre på nytt så måtte det være å oppleve Afrika og Zanzibar for aller første gang. Å reise fra kulden i Norge til en varme og en kultur så annerledes enn vår egen, og føle livsgleden og kjærligheten fra menneskene vi traff var en skjellsettende og unik opplevelse. Det føles som en liten bit av meg ble igjen der nede, men heldigvis er det mange minner og herlige bilder å se tilbake på.

Og forhåpentligvis kommer jeg dit en gang igjen. Til de store smilene, summingen i språk, heten, palmesuset, Stone Town, trange, mørke smug hvor råtten fiskelukt blander seg med eksotiske parfymer, havbris, tropiske frukter, en kjølende lokal drink, varm sand under føttene, humpete veier, leirhytter, strømbrudd, kyr og høns, krystallklart vann og kritthvit sand – alt som gjør dette fattige landet så rikt.

Det var overveldende og fantastisk og anbefales på det sterkeste. Men du… Ikke bli på resortet, lei en bil og dra ut på oppdagelsesferd. Det er da du finner Zanzibar.

 

2 thoughts on “Jambo

    • Hei du! Beklager sent svar herfra, jeg har hatt litt problemer med kommentarfunksjonen, spam-filteret har vært litt overivrig. Jeg driver siden fortsatt og sender til Norge :) Men – frakten har blitt dyr mellom Dk og Norge, f eks koster det nå kr 80 å sende 1 stk Bioderma. Så dessverre må prisene til Norge justeres, til jeg finner en løsning… Cathrina :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>