Nars

PicMonkey Collage_nars

Gode nyheter! Make-up merket Nars kommer til Danmark i slutten av mai, nærmere sagt til Sephora. Da Sephora kom til Danmark i fjor var jeg aller mest glad for muligheten til å få kjøpt Nars i butikk. De er nemlig er supergode på blusher og highlightere, og jeg har også flere av deres nye produkter på min “må prøve” liste. Men så viste det seg at Nars ikke var med på flyttelasset likevel.

Derfor blir jeg ekstra happy for denne nyheten, også av årsaken dere kan se på bildet over. Min favorittblush fra Nars er nesten tom. Selvsagt måtte jeg også miste den i gulvet i går, så den siste dyrebare rest knuste. Orgasm (jepp, det heter den) skal være verdens mest solgte blush, og om det er fordi den gir forhåpninger om mer enn freshe kinn vet jeg ikke, men at den gir en blussende, skjønn farge er helt sikkert. Noen ganger er det ok å fake :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>