Office essentials

I tillegg til de mer opplagte ting som computer (på godt dansk) og telefon har jeg et par andre elementer på kontoret mitt som jeg har blitt veldig glad for. Faktisk i den grad at jeg tenker de er must-haves på ethvert kontor (selv om jeg innser at en seng ikke nødvendigvis er det første man ber sjefen om). Her er i hvert fall mine favoritter:

22012013_1

1. I Pad(s). Jeg elsker gadgets og har et nært kjærlighetsforhold til begge mine I pads, den vanlige og minien. Da jeg fikk minien falt jeg pladask, og den vanlige gikk fra å være min trofaste partner in internet crime til å få en ensom tilværelse i en skuff. Men da den første miniforelskelsen hadde lagt seg fikk den store komme inn i varmen igjen, og nå utgjør vi tre et uovervinnelig trekløver.

2. En god bok. Noen ganger blir jeg trett av å stirre på skjermer, og da er det ingenting som en liten pause med en god bok.

22012013_2

3. En globus. Så jeg kan sette pekefingeren på et tilfeldig sted og drømme meg bort.

22012013_3

4. Notatbok. Jeg er avhengig av å skrible, drodle og brainstorme, og det fungerer bare ikke å gjøre det elektronisk.

5. Stempel. Jeg elsker å stemple. Ikke spør meg hvorfor, men det finnes ikke den papirting som ikke ser bedre ut med stempel på :)

22012013_4

6. En frustrasjonsball. Hvis du ikke har det så vil jeg anbefale deg å skaffe en. Hva er det, tenker du kanskje? Jo, en liten ball som passer inn i håndflaten, hvor du kan klemme ut alle dine frustrasjoner. Merkelig effektivt!

7. En god håndkrem.

22012013_5

8. En god stol. Og en seng, hvis det lar seg gjøre :)

22012013_6

9. Masse blyanter, med viskelær (viktig).

10. En telysholder.

22012013_9

11. Noe ikke-kontorrelatert, som er pent å se på.

Det var mine kontorfavoritter. Hvilke er dine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>