Oh my Gosh

IMG_7170Det er vel ingen overraskelse at jeg er fan av beautyprodukter, og jeg er stadig på jakt etter nye favoritter. Siden jeg liker å prøve nye ting er jeg også alltid på utkikk etter gode budsjettalternativer. Gosh er ett av mine favorittmerker i den kategorien (sammen med E.l.f, mer om det på et annet tidspunkt), og nå har de igjen slått til med et supert produkt. IMG_7171Dette er et lite kit med concealere i to farger og en highlighter, helt supre farger og god dekkevne. Nå har jeg brukt det i noen dager, og det er allerede fast veskeinnventar hos meg. Boksen veier ingenting, så den er fin å ha med i tilfelle man trenger en oppfriskning i løpet av dagen/kvelden. Dette er virkelig et kjempegodt makeupprodukt, men (det er jo alltid et men). Det er litt tørt i konsistensen, og det kan legge seg litt i linjene rundt øynene. Det løses derimot helt enkelt ved å bruke en primer under. Prisen er 119,- DKK, og det synes jeg absolutt ikke er så verst for tre produkter i ett.IMG_7174Ps. Jeg leste et tips her om dagen som gav meg en liten aha-opplevelse. Det er mulig jeg er den eneste som ikke har tenkt på dette, men jeg tar det med likevel. Når man påfører lysnende concealer på de mørke områdene rundt øynene, skal man være veldig nøye med å kun påføre produktet på det mørke området. Hvis man f eks tar concealer under hele øyeområdet lysner man også huden som i utgangspunktet er lysere, og det mørke vil fremdeles fremstå som mørkere. Med dette i tankene er kit´et helt perfekt, siden man kan bruke den lyseste fargen på de mørke områdene og den mørkere der man ellers måtte ønske. IMG_7175

Gosh er dansk, så det er tilgjengelig stort sett over alt her. I Norge vet jeg at i hvert fall Vita fører det. Jeg fant ikke akkurat dette produktet på Vita sine hjemmesider, men jeg så derimot at de har tilbud på den geniale BB kremen fra samme merke. Den har vunnet mange beauty priser her i Danmark, og ikke uten grunn. Husk å “feste” den med et løspudder i nøytral farge, så gir den et helt utrolig fint og naturlig resultat. Finnes her http://www.vita.no/gosh-bb-cream-02-beige.html

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>