On its way

To me! A Célfie :)

PicMonkey Collage

Visste du at den nydelige bloggeren SIncerely Jules har sin egen t-skjorte- og genser kolleksjon? MIn favoritt er denne Célfie t-skjorten, som er på vei hjem til meg nå. SJ har nettopp fylt opp et tomt varelager, og du – det gjelder å være rask på labben, for tingene hennes blir fort utsolgt!

Du finner plaggene her www.sincerelyjules.bigcartel.com

4 thoughts on “On its way

  1. Fikk grabbet til meg en av “sorry”-trøyene. Så totalt meg! Vet du om hun får inn flere? Takk for tips. Som du vet er ikke dette den type blogg jeg følger, men du får meg litt og litt mer over på din side altså. Love it!

    • Det tar jeg som et stort kompliment! ;D Tusen takk. Jeg tror hun får inn nye fortløpende. Hun selger også på shopbop.com, men der er det nesten alltid utsolgt. God lørdag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>