Outfits og sånt

IMG_0124 IMG_0113  IMG_0122 IMG_0114  IMG_0118IMG_0117

Disse outfitbildegreiene er noe merkelig noe. Jeg tror aldri jeg kommer til å venne meg til å 1. Stille meg opp for å bli tatt bilde av uten at det er en eller annen turistattraksjon i bakgrunnen som er det egentlige bildeobjektet. 2. Stille meg opp for å bli tatt bilde av for å vise hva jeg har på meg i dag.

Helt ærlig så er mange dager slik at jeg ikke føler særlig behov for å vise frem verken meg selv eller hva jeg har på meg. For det er ikke slik at jeg tenker at jeg eller mine antrekk nødvendigvis er spesielt interessante eller inspirerende. Og det ligger mange bilder bak de få som postes, for å si det slik. Vi jenter har jo dessverre en tendes til å se feilene istedenfor å fokusere på det positive ;) Så hvorfor gjør jeg det da, tenker du helt sikkert nå. Det er jo min blogg og jeg bestemmer selv. Og dette paradokset har jeg tenkt endel over.

Mennesker og mote inspirerer meg. Og aller mest inspirert blir jeg av alle “vanlige” jenter og gutter, menn og kvinner som viser glimt fra sin hverdag. Outfitbilder på blogger gir meg inspirasjon og tips rent motemessig, men ikke minst synes jeg at det gir en fin mulighet til å se mote bli personifisert på en helt annen måte enn i glossy fora.

Jeg føler også at man blir enda bedre kjent med menneskene bak fasaden. Ikke fordi klær skaper folk (det er jeg uenig i), men fordi personen våger å vise seg selv og sine stilvalg frem, og dette også er en del av hvem hun/han er.

Mote og klær kan være og symbolisere så mangt, men for meg er det en ufarlig og hyggelig fritidsinteresse. Noe som gir meg glede i en hverdag som er fylt av mange større, viktigere og mer krevende situasjoner og utfordringer. Det er rett og slett noe jeg synes er morsomt, min form for avkobling. En brøkdel av min virkelighet, men en hyggelig og adspredende en.

Og hvis man har dette som forutsetning og premiss i bakhodet når man observerer og tar del i mote-dill-dall-og-fjas verdenen som ofte portretteres på blogger, i magasiner, på TV, Instagram osv, så tenker jeg at det er helt fint.

Hvorfor ikke legge ut det man har å by på og finner inspirerende. Kanskje er det noen der ute som finner inspirasjon i akkurat ditt budskap. Det er så fantastisk at man ved hjelp av sosiale medier kan kommunisere og finne felles plattformer med mennesker fra hele verden, og det vil jeg gjerne ta del i. Men for å være en del av noe må man jo også delta! Så jeg hopper ut i det :)

Med dette vil jeg ønske dere en fortsatt god helg. Og si tusen takk for at dere følger med meg!

Å ja. Nå holdt jeg på å glemme det aller viktigste. Hva jeg har på meg. He he.

Skjørt og t-skjorte Zara // Sko Isabel Marant // Belte Pimkie // Veske Louis Vuitton // Armbånd DIY Copenlove jwl // Klokke Omega // Neglelakk Chanel

 

2 thoughts on “Outfits og sånt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>