Peek a boo

Cath-1-2

 

Hei alle sammen!

Ja… Hvor skal man begynne etter et så langt fravær? Kanskje med å si at jeg har har savnet bloggen og de hyggelige kommentarene fra dere :) Og deretter med en liten forklaring på hvorfor det plutselig ble stille herfra.

Det ligger overhodet ikke noe drama bak, men som dere kan se på bildet har det skjedd litt det siste halve året. Det som var tenkt som en liten pause, et pusterom, i en overveldende tid som nygravid, ble plutselig til måneder. Med full jobb og alle følelser og tanker som kom i takt med at magen vokste, hadde jeg ikke så mye kapasitet som ellers. Jeg var også ganske så satt ut av kvalme og trøtthet i en lengre periode, så jeg valgte å ta det helt med ro.

Nå er jeg syv måneder på vei, har det kjempebra (selv om det merkes på kroppen at magen begynner å bli tung). Jeg er takknemlig for å kunne jobbe fullt, og ellers prøver jeg å ta livet med ro og forberede meg til det surrealistiske, men veldig fine, som skal skje om et par måneder.

Jeg kommer til å kose meg med å blogge sporadisk fremover og slapper av med å lage armbånd og smykker osv. Kanskje kommer det noen flere DIY´s snart.

Håper dere alle har det strålende bra!

C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>