Seriously

IMG_9572

Jeg hadde hørt at tiden forsvinner når man er i mammapermisjon, men at den skulle renne som sand mellom fingrene på den måten den gjør, det hadde jeg ikke klart å forestille meg. Det er nærmest uforklarlig. Ludvig og jeg står tidlig opp og har et hav av timer tilgjengelig hver eneste dag, uten å egentlig ha de store tingene på agendaen. Hver morgen er jeg positiv og tror at i dag er dagen hvor jeg skal utrette en hel del.

Spør du meg ved leggetid om hva vi faktisk har brukt tiden til, blir jeg ofte svar skyldig. Jo, vi har vasket, matet, trillet, skiftet og kost i sirkel, om igjen og om igjen. Ja, og sannsynligvis sett for mye dårlig reality. På en god dag kommer vi oss ut på café eller i mammagruppe. Men kan dette ta så mye tid da, spør du deg sikkert nå? Svaret er ja, det kan det. Nyter jeg det? Ja. Men det krever en innsats, å omstille seg til at det faktisk er helt ok. Å bare være. Mamma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>