T.H.E B.E.S.T

IMG_1946

Møt Gimme Brows fra Benefit. Kanskje verdens beste øyebrynsfikser.

IMG_1957

Ja, den ble introdusert som det, og jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk. Det er jo bare en mini mascarabørste. Likevel ikke helt.

IMG_1966

Et par enkle tips, behøves egentlig ikke for produktet er så lett å bruke. Men fint å ha :)

IMG_19591

Dra børsten gjennom brynene til du oppnår ønsket resultat. Noen få strøk for en helt naturlig look, eller flere for å fylle brynene helt. Du kan også farge huden under med børsten for å få ekstra fyldig effekt. Uansett hvordan du gjør det så går det raskt, og det er veldig enkelt.

Jeg har mørke bryn, men de er ikke fyldige. Slik ser de ut etter et par strøk med børsten.

IMG_19611

Et par til, og jeg er der jeg ønsker. Fullere, mer markerte bryn, men uten at det ser ut som om de er tegnet på. Og de blir der, hele dagen.

Men kan man ikke egentlig bare bruke en vanlig mascara og få samme resultat? Ikke helt. For det er formen på kosten og konsistensen på fargemassen som utgjør “magien” i produktet, samt holdbarheten. 

IMG_19604

Tips til jenteturen til København? Benefit jentene på Illums er utrolig søte og sminker deg gjerne med alle produkter du måtte ønske å prøve. I tillegg gir de rause prøver, så du kan prøve produktene hjemme for å se om de virkelig er noe for deg.

De legger også gjerne kveldens party make up hvis du vil føle deg litt ekstra fin. Gratis. Slå den :)

2 thoughts on “T.H.E B.E.S.T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>