You´re gonna be ok

Nå svinser jeg rundt og pakker, for i morgen skal jeg sette meg på flyet til Oslo. Når jeg lander går jeg strake veien opp til Sentrum Scene, hvor min venninne Britt og jeg skal følge vår tradisjon og gå på Maria Mena konsert.

Britt og jeg jobbet sammen i 2004-2006, delte kontor, spilte musikk så det runget i veggene, knasket sjokolade, skravlet OG jobbet. Konstant, alt på en gang – og faktisk utrolig effektivt, om jeg så skal si det selv. Siden den gang har vi begge opplevd en del på godt og vondt, og i perioder hvor ting ikke har hengt sammen, og verden har sett mer mørk enn lys ut, har vi begge funnet trøst i Menas underfundige verden og kloke ord.

Nå stopper jeg, før jeg blir for sentimental ;)

God torsdagskveld alle sammen!

I´m jumping around packing, excited because I´m going “home” to Oslo for the weekend. Tomorrow, my friend Britt and I are going to a concert with an artist for whom we´ve shared a joint love ever since we worked together back in 2004-2006 . Maria Mena is an amazing woman (girl?) who has a great way with words and feelings. A bit quirky and weird, a genius in many ways. Yes, I am a fan ;) Through one too many hard – but also good – times, she has been in my record player, her words and melodies soothing any kind of situation. Mena <3 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>